sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunnuntaipentue

Urhea Sani synnytti tänään viisi ihanaa ja elinvoimaista pentua. Kaksi narttua ja kolme urosta. Synnytys sujui hyvin ja kesti kaikkinensa kolme tuntia. Meillä oli kaksi kokenutta kätilöä apuna ja yksi vielä puhelimen päässä, joten Sani ja pennut olivat hyvissä käsissä :)

Kuvia lisäilen, kun ehdin.. nyt pääpaino on pienten mussukoiden hoitamisessa. Sani on ihana emo, huolehtii hyvin pienokaisista. Pissallekaan ei tahtoisi lähteä, vaan pitää nostaa pentulaatikosta pois, että malttaisi pihalla piipahtaa.

Pennut syövät hyvin, nukkuvat ja inisevät. Möngertävät toistensa päällä ja ovat niin liki kuin vain voi :) Lempipaikka löytyy emon takajalkojen välistä; siellä on lämmintä ja hyvä olla.

Tässä pienokaisten syntymätiedot:

1. pentu: narttu "Valotar" syntyi klo 10.15, paino 184 g
2. pentu: uros "Santtu" syntyi klo 11.05, paino 238 g
3. pentu: narttu "Salmiakki" syntyi klo 11.40, paino 219 g
4. pentu: uros "Jätkä" syntyi klo 12.31, paino 246 g
5. pentu: uros "Hippu" syntyi klo 13.20, paino 181 g

4 kommenttia:

  1. Ensimmäinen pentuhan oli tullut maailmaan uunituoreiden kasvattajien toiminnan tuloksena joten hyvin alkoi ura teillä!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut Minna ja kotijoukot hienosta pentueesta. Siitäpä se alkaa tiivisi 7-8 viikon jakso pentujen kehitystä seuratessa.

    VastaaPoista
  3. Huikeet onnittelut isosta pentueesta. Uteliaana oottelen mustavalkoisten kuvia :).

    VastaaPoista
  4. Ihania kakaroita ja mahtava emä Sani on kyllä. Onnea vielä ja tsempit alkutaipaleelle! Kiva, että sai auttaa -vaikka sieltä puhelimen päästä! <3

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)