perjantai 18. huhtikuuta 2014

Mätsäri

Nella osallistui tänään Hund Span järjestämään mätsäriin.
Paikalla oli myös Oulun seudun eläinsuojeluyhdistyksen kahvila ja esittelypiste.
 
Oulun seudun eläinsuojeluyhdistyksen toiminnan keskeisimpiä tehtäviä ovat eläinsuojeluvalvonta ja eläinsuojeluneuvonta. Vapaaehtoisilta eläinsuojeluvalvojilta saa neuvoa ja tietoa eläinten hoidosta ja heille voi myös ilmoittaa eläinten hoitoon ja pitoon liittyvistä epäkohdista. Eläinsuojeluyhdistys pyörittää myös eläinten sijoituskotitoimintaa, jolla autetaan huostaanotettuja ja muuten kodittomaksi sosiaalisista syistä jääneitä eläimiä. (Lähde: Oulun seudun eläinsuojeluyhdistyksen kotisivut. Luettu 18.4.2014.)
 
 
*****
 
Ja sitten mätsäriin..
 
Nella on nippa nappa vuoden täyttänyt, joten osallistuu jo pienissä aikuisissa tämä pikku pirpana! Tuomarina tänään oli ulkomuototuomari Marjo Järventölä.
 
Pienissä aikuisissa oli paljon shelttejä ja Nellan pariksi sattui toinen sheltti. Siinä mittelössä Nella sai sinisen nauhan. Sinisten kehässä Nella yllätti totaalisesti sijoittumalla ykköseksi! Wow! Matka jatkui näin ollen vielä aikuisten BIS-kehään.
  
Tuomari ihasteli erityisesti Nellan pään muotoa. Huikean jännittävän kilpailun lopputulos oli se, että Nellan sijoitus oli lopulta aikuisten
 
BIS 3
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)